Borelioza?

Dobrý den pane doktore v loni jsem byla v lázních asi tři týdny v prsosinci jsem se vrátila nyní jsem stále nemocná kašel , rýma neustále se ji nemůžu zbavit nyní mi doktorka brala stěry vyšlo že mám ústní kvasinky nasadila mi tablety broncho-vaxom ale stále mi to nepomáhá kašel je trochu lepší ale rýma stále je u praktické lékařky mi braly krev měla jsem vyšší crp 11,4 zánětlivý proces a na gastru mi zjistily zánět žaludku menší dali mi nyní léky a na krční mi doktorka ještě řekla že mám zajít za svojí lékařkou ohledně boleriozy chtěla bych se zeptat jak se pozná bolerioza a zda pokud ji mám jestli se dá léčit děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moc se omlouvám, ale na vaši otázku nelze odpovědět mailem, jelikož problematika projevu boreliozy a hlavně pak léčba boreliozy, (to ještě nezmiňujeme nesmírnou obtížnost diagnostiky pomocí testů používaných v CZ) mi normálně, při konzultaci s pacientem zabere i 2 hodiny. Nicméně, za problémy, které popisujete borelioza nebo koinfekce (infekce, které klíště spolu s boreliemi přenáší, a těch je až na 120) mohou být zodpovědné. Pokud je diagnosa správě stanovena, léčba musí byt komplexní a dlouhodobá, někdy i řadů měsíců. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Život po infarktu
Články: Život po infarktu
Srdeční infarkt je vážný...
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Střevním zánětům nesvědčí ananas ani pomeranče
Články: Střevním zánětům nesvědčí ananas ani pomeranče
Stojíte nad mísou ovoce a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
První pomoc při poranění oka
Články: První pomoc při poranění oka
Vážná zranění očí mají být...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Články: Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Takzvaný "antirachitický...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x