Borelioza

Dobry den, pred dvema tydny jsem na holeni objevila kliste, ktere mi bylo hned odstraněno, po tydnu se mi vytvoril maly cerveny flicek, pro jistotu jsem zasla ke sve lekarce, ktera mi predepsala DoxyHexal 200 mg/den. Po tydnu uzivani se mi vsak flek zvetsil a nevim jestli se muze jednat o nejakou reakci ci jestli antibiotika neucinkuji tak maji. Je treba se strachovat nebo je tento prubeh normalni? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, občas se to stává, že se lokálně probíhající infekce ještě rozšíří. Bezpodmínečně nutné je v tuto chvíli pokračovat s ATB léčbou Doxyhexal 200mg denně po dobu 5ti až 6ti týdnů, pozor na slunění, Nutné užívat kvalitní probiotika 1x ráno 1x večer, za dodržení pravidla bud jednu hodinu před ATB nebo 2 hodiny po ATB. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x