Borelioza

Dobry den. V cervenci jsem mel nekolik klistat a po asi 10 dnech se me v ohybu leve nohy kolene objevilo silne zarudnuti. nevenoval jsem tomu pozornost,bylo nekolik dni horko a myslel jsem,ze jde o zapareni. asi za dva dny to zmizelo a znovu se to objevilo asi za 4 tydny. po preleceni antibiotiky jsem mel problem s klouby,bederni pateri a kolapsovy stav s busenim srdce. Kolem 20.12. jdu na druhe krevni testy. Co s tim a muzou pretrvavat problem do budoucnosti? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Doporučuji vyčkat výsledků krevních testů na boreliózu a dále se domluvit s ošetřujícím lékařem, jak budete postupovat. Pokud budou testy na boreliózu pozitivní a budou přetrvávat neurologické obtíže, je vhodné provést lumbální punkci s vyšetřením mozkomíšního moku na boreliózu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x