Borelioza

Dobrý den.Prosim o radu.Asi pred mesicem sem se dolecil na boreliozu uzival jsem 4tydny antibiotika doxybene od te doby mam neustale divne pocity od zaludku a divny pocit v ustech .myslite ze to muze byt stoho.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lukáši, velmi pravděpodobně je to z antibiotik - jsou širokospektrá, to znamená, že kromě zlých borelií zabíjejí i normální mikrofloru, kterou máte ve střevech a v ústech. V ústech se pak mohou namnožit kvasinky a ve střevech přerůst jiné bakterie, než které tam byly dříve. Zajděte za praktickým lékařem pro posouzení, jestli v krku je skutečně kvasinka a na bolení břicha si kupte v lékárně kapsle s laktobacilem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: