Borelioza

Dobry den, v kvetnu 2014 se mi udelal flek na levem litku asi po 2 tydnech od klistete. Byla zjistena borelioza a nasazeny antibiotika asi po tydnu jsem chytla do nohy jeste zanet a nemohla jsem na nohu ani doslapnout a skoro cele litko mi hralo vsemi barvami lecila jsem se 2 mesice. A ted posledni dobou ve svych 21 letech trpim velkou unavou muzu spat i 10 hodin a stejne jsem i po mensi aktivite unavena. Mam vykyvy nalad, nekdy mivam zimnice bez teplot s velkym pocenim (vetsinou va spanku), casto me boli v krku, obcas brneni v rukou, praskani snad ve vsech kloubech a vse je doprovazeno velmi castou bolesti hlavy (nekdy i 4krat do tydne) obcas mi pri te bolesti vadi i moc velke svetlo, tak by me zajimalo zda-li výše uvedene problemy muzou souviset s prodelanou boreliozou. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak jak vše popisujete, vše nasvědčuje chronicky probíhající infekci. Doporučuji návštěvu lékaře, který vám nabídne komplexní vyšetření a pokusí se rozklíčovat možné jiné příčiny potíží či přidružené infekce. S pozdravem Dr. Roman Špaček, BCL clinic Luhačovice

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x