Borelioza

Dobrý den,v únoru som bola preliečena atb.(lendacin inf,doxybene po 21 dní).Po preliečení mi lekárka doposial neurobila kontrolné testy na borelie,je to v poriadku?Bola mi zistená neuroborelioza s bolestami klbou a silnými závratami.Tie závrate sa mi po 5mesiacoch vrátili znova mi nasadili betaserc ale bez krv.testov.Predtým než sa závrate vrátili som na dost silnú únavu začala užívat minerály s obsahom zinku a ten sa vraj pri borelioze nesmie.Mohol to sposobit ten zinok?dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Rozemary! Domnívám se, že imunologický test na aktivitu boreliového onemocnění by vůbec nebyl od věci. A že se vrátily obtíže může klidně znamenat i návrat borelií, někteří pacienti mají s opakujícími se infekcemi (tzv. relapsy) potíže. O potížích se zinkem při borelioze nic nevím a nemyslím, že by to byl důvod obtíží.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: