Borelioza

V červnu jsem si náhodou v podbřišku -trochu na boku /pod špíčkem / našla klíště, bylo malé- možná 1-2dny přisáté , ale už jsem tam měla červenou skvrnu - velikosti asi kovové padesátikoruny. Za 3 týdny jsem šla na krevní obraz , ale to bylo v pořádku. Začátkem /10.7./ jsem dostala zánět stř. ucha a k tomu dvoje antibiotika - jedny do uší - kapky a jedny celkové -tablety. Těd koncem srpna 09 mě začaly bolet klouby u kolen- prvně pravé, za 10dní i levé , u pravé ruky mě brní- mravenčí 3 prsty , v nosu se mi udělal bolestivý boláček, který se nehojí a zaregistrovala jsem i změnu chuti - na kyselejší , která se nyní zmírnila a není to tak intezivní. Začala mě bolet v týlu hlava, ale ne v kuse , spíš nárazově někol.denně , je to taková zvláštní bolest- tupá ale i pronikavá a spíše na levé straně, cítím taky únavu . Může se prosím jednat o nákazu lyms.boreliozou ? Děkuji za odpověd a radu a přeji hezký den. Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky mohlo. Rozhodně bych proto doporučoval konzultaci u lékaře a krevní testy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: