Borelioza

Prosim o odpoved. mohla sem se nakazit od klištete kdyz sem ho nemnela ja nebo aspon nevim a jeste nenapiteho sem ho zabila nechtama. mam zvlastni stavy jako pri borelioze .tak nevim jestli jeto mozne. dekuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano bohužel je to možné. Doporučuji provedení testů Westernblot cestou PL. S pozdravem Dr. Roman Špaček, BCL clinic Luhačovice

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: