Borelioza

Dobrý večer! Ešte by ma zaujímalo, keď sa mi neliečená borelioza vrátila po 3r. a už bola zahájená antib. liečba, koľko dní, prípad. mesiacov posobia antib. v tele človeka, a či sa možu príznaky aj zhoršovať, a tiež vo mne vŕta otázka, či sa neliečená borelioza radí medzi autoimunitné ochorenia? Ďakujem!

Odpověď odborníka:

Antibiotika působí pouze po dobu jejich užívání. Příznaky by se v průběhu léčby měly zmírňovat, nikoli zhoršovat.Boreliosa není autoimunní choroba.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: