Borelioza?

Asi před týdnem mě štípl komár. Okolo vpichu je jemně patrný flek. Mohlo by se jednat o boreliózu? Přikládám fotografie. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel "flek" je obtížně na fotu vidět. Pro jistotu tedy raději doporučuji navštívit svého ošetřujícího lékaře.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x