Borelioza

Dobrý den. V červnu jsem dostal boreliozu. Dostával jsem tato antibiotika: Duomox 1000,Fucidin (masť); Doxybene 100mg.; Azithromycin Actavis 500mg. Výsledky byly "na rozhraní". Tím léčba skončila. Překvapilo mne však, proč jsem nebyl pozván na kontroly. Je to správné? Aby nebylo někdy již pozdě! Děkuji za odpověď. S pozdravem Hony.

Odpověď odborníka:

Pokud nejsou žádné potíže, není nutné další kontroly provádět.

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: