Borelioza

Dobry vecer! Je mozni, aby se neutvorili protilatky pri borelioze z moku? Je dobre dlouhodobe uzivat pyridoxin a thyamin? Když se berou antibiotika, vadi to pri tehotenstvi? Dik!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, první části otázky nerozumím,prominte. Vitamíny, které citujete, lze užívat dlouhodobě, jsou ze skupiny B a nijak neškodí, ani nejdou předávkovat. Antibiotika vadí při těhotenství jak která, existují ale i bezpečná atb v těhotenství. Nasazení všech ATB je nutné vždy konzultovat s lékařem -zejména v těhotenství nebo při podezření na něj. Pokud máte pocit nebo víte, že jste těhotná, ihned uvědomte lékaře, který atb nasadil, skontroluje jejich vhodnost! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: