Borelioza

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,moje dítě mělo v létě několik klíšťat.Po té se dostavily bolesti kloubů,hlavy,zvíšená teplota.Prokazalo se že je to zastaralá bolerioza byly nasazeny antibiotika.Po dvou měsících po antibiotikach jsem šla s dítětem na krevní odběr který určil že mé dítě boleriozu stále má ale toho nejnižšího stupně.Obvodní lékařka mi řekla že to nic není a máme přijít na kontrolu až po pul roce.Ovšem to se mi zdá být až za příliš dlouhou dobu,nerada bych něco zanedbala a proto se ptám jestli je tento postup vhodny?Jestli by nemělo dojit ještě k přeléčení antibiotiky.Děkuji předem s pozdravem Dagmar.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dagmar! Bohužel neznám žádné laboratorní hodnoty, které byly Vašemu potomkovi stanoveny. Také nevím, jaká antibiotika a jak dlouho Vaše dítě bralo a zda má v současné době nějaké potíže. Bez těchto informací nejsem schopen posoudit, zdali se jedná o adekvátní přístup. Odkazuji Vás v tomto na lékaře, který má možnost s Vámi pohovořit a nahlédnout do zdrav.záznamů Vašeho dítěte.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: