Borelioza

Dobrý den,štípl mě neznámí hmyz a na noze se mi objevil ohraničeny flek,tyden po objevení fleku jsem šel k lékaři a napsal mi na 3 týdny doxybene 200 1 krát denne na 20 dní.Testy v tu dobu na boreliozu byli negativní.4 dny před dobráním doxybene se mi vytvořil další flek na ruce,oba fleky svědí a lékař mi řekl že po třech tydnech atb musim být vyléčenej,nějak se mi to nezdá protože fleky se vubec nehojí,myslíte že mužu být zdravý a jak dlouho ještě doxybene po dobrání púsobí?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud skvrny na vašem těle nejeví známky hojení, je možné, že se jedná o projev jiného kožního onemocnění než borreliosy. Doporučuji vám proto navštívit kožního lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Nárok na lázně s RS je individuální
Články: Nárok na lázně s RS je individuální
Lázeňská léčebně...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x