Borelioza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by byla zvýšená sedimentace v případě výskytu borélii v krvi??? Děkuji za odpověď. S pozdravem wej_a

Odpověď odborníka:

Ne, při boreliose nemusí být zvýšená sedimentace. na průkaz boreliosy je třeba provést speciální vyšetření protilátek v krvi.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: