Borelióza

Dobry den, pred 2 lety jsem si stezovala u sve obvodni lekarky na ruzne potize jako zaskuby svalu po tele, obcasne brneni apod... Delala mi test na borelie a vysel negativni. Nasledne mi na neurologii diagnostikovali vysetrenim EMG latentni tetanii a tyto potize pricetly tedy ji. Nyni se potize zase zhorsily a jelikoz jsem se docetla, ze se nekdy dokazi borelie v krvi hezky "skryt" a vysledek muze vyjit negativni, tak se chci zeptat, zda by se touto infekci zvysily i nejake dalsi hodnoty v krvi? Pred 2 mesicema mi byla vzata krev dvakrat po sobe a byla v poradku, napoprve jsem mela akorat zvysene CRP na 6.3, leukocyty byly neco pres 7, pri druhem odberu CRP jiz bylo pod 5, ale zase leukocyty malinko zvysene na 11 (bylo to pricteno stresu, jelikoz jsem skoncila na pohotovosti s panickym zachvatem a mela jsem sinusovou tachykardii), horcik a cely iontogram byl v poradku. Takze se chci zeptat, zda by tyto hodnoty byly vyrazne zvyseny pri teto infekci, zda by bylo zjistitelne, ze se neco v tele deje? Dekuji.

Odpověď odborníka:

U boreliosy mohou být leukocyty zcela v normě. Doporučuji znovu navštívit neurologa a provést všechna vyšetření znovu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x