Borelioza

Dobrý den,chci se zepta,manžel má boreliozu,před měsícem začal brát antibiotika a doplňky,bude je brát asi tak 3 měsíce.Chtěli bysme miminko,mám se něčeho obávat?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byla u manžela potvrzena borelioza a nyní probíhá léčebná kúra, těhotenství bych odložila až po dokončení léčby . Borelie je bakterie, takže po řádném přeléčení by neměl být problém s početím miminka.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x