Borelioza

Dobrý den-chtěla bych poradit ohledně ATB na boreliozu.Mudr mi pro alergii na PNC nasadila Azibiot 500 mg 1 tbl denně po dobu 6 dní.Není to krátká doba?Nerada bych měla nemoc špatně vyléčenou.Kontrolu mám až za 3 měsíce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,Váš lékař postupuje dle tzv.doporučených postupů Společnosti všeobecného lékařství-všichni jsme shodně vzděláváni.Snažte se obnovit vztah mezi Vámi a Vaším lékařem-rozhodně by tam neměla patřit nedůvěra,pochybnosti.Azithromycin je antibiotikum se zcela zvláštním chováním,v organismu vytváří depo,proto relativně krátké užívání.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: