Borelioza

Dobrý den, asi před rokem se mi po kousnutí /pravděpodobně komár/ udělal červený hnisavý flek v okolí. Tehdy jsem lékaře bohužel nenavštívila. Asi půl roku bojuji s velkou únavou bolestmi kloubů a mívám nevysvětlitelné smutné nálady - předtím jsem takové problémy neměla. Při návštěvě Ol odebrána borelie , kde IgM negtivní a IgG v hraniční hodnotě, paní doktroka mi sdělila, že jsem v minulosti boreliozu prodělala, Ale v tomto případě není nutné přeléčení. Doporučeno relaxace a vitamíny. Můžete mi prosím sdělit Váš názor? byste v tomto případě doporučila přeléčení ATB? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Péče Vaší registrující paní doktorky je perfektní,prosím,důvěřujte jí.Nikdy není dobré hledat "druhý názor"

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: