Borelioza

Dobrý den manžel byl na krevních testech protože stále bolí kyčel a pořád neví proč a z testů mů vyšlo že prodělal boreliozu ted mu tam zůstali snad jen nějaké protilátky které určují že jí měl,ale bohužel jsme to nijak nevěděli a ani se nijak neléčil mouhou z toho být později nějaké problémi nebo s tím tělo poradilo samo a už nic nehrozí když z krve vyšlo jen to že jí prodělal.děkuji Miluš

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud borreiloza není aktivní (v krvi jsou jen protilátky IgG, ne protilátky IgM, které se objevují při aktivitě onemocnění), neměla by manželovi dál škodit a měly by stačit pravidelné kontroly u manželova lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: