Borelióza

Je asi nekolik let od Boleriózy.Jsou duležíte pravidelné kontroli?Občas jsou problemy z kolenem,mirna bolest,pichani.Pichani u srdce a bolest zad.a pozdejšim veku jake mužou byt tedy přičiny ješte?Děkuji

Odpověď odborníka:

Bohužel neuvádíte jak se u Vás borrelióza projevila - pokud šlo o nekomplikovaný průběh s adekvátním zaléčením, nejsou v případě, že je pacient bez obtíží, žádné pravidelné kontroly (krevní testy) potřeba. Příčin Vámi udávaných potíží je velké množství a případná aktivní infekce borrelií rozhodně nepatří mezi nejčastější. Není zde prostor pro rozebírání všech možných příčin. Máte-li nějaké zdravotní potíže, je potřeba se obrátit na Vašeho praktického lékaře - ten Vám se znalostí ostatních informací o Vašem zdravotním stavu poradí lépe...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: