Borelióza

Dobrý den.Mám dotaz. Před 20 lety jsem měla takové různé potíže-dvojité vidění,zakopávání,slabost a lékař mně pro vyloučení roztroušené sklerozy poslal na lumbální punkci, ta RS vyloučila,ale byly tam protilátky,kte se divila, že mně neléčí bylo mi sděleno, že dle výsledku to není v akutním stadiu a tedy se to neléčí, před 8 lety mi neurolog udělal náběry a opět tam byly hraniční látky na boreliózu, poslal mně na infekční, kde udělali nespecifické testy a stejné vysvětlení, prodělala jste ji,ale již dávno,tělo se s tím vypořádalo a v tomtostatiu se to neléčí. Letos mi opět dělali lumbální punkci,potom odběry na infekci, ale lékař mně najednou chce přeléčovat -kapačkys antibiotiky.Vysvětlení-lékařské věda za ta léta pokročila a dnes se přelečuje i chronické staduim.Nevím zda to mám podstoupit, zda to vůbec po těch 20 letech má smysl? Druhá otázka, v těch náběrech před 8 lety se našly-chlamydie,herpes simplex,toxoplazmoza,enterovirus,cytomegalovirus,EB virus, ale neurolog se tvářil jakože to nic není. Jsem hodně unavená, dušná,slabá,mám bolesti kloubu, časné infekce, deprese apod.Mohou tyhle potíže způsobovat tyhle bakterie a co mohu dělat, aby se můj stav zlepšil. Zkoušela jsem i léčitelé,ale každý jen bere peníze a nic.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, viz moji přechozí odpověď, s pozdravem K. Jedlička.

MUDr. Karel Jedlička
MUDr. Karel Jedlička

Specializace: Revmatologie
Pracoviště: Soukromá interní a revmatologická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: