Borelioza a crp

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pokud by člověk měl podezření na boreliozu má to vliv na hodnoty CRP? Mohou být zvýšené? A při jakých hodnotách? Děkuji

Odpověď odborníka:

Při rozhodování, zda se jedná o boreliózu či nikoliv, hodnoty CRP nemají vliv. Vždy je třeba brát v úvahu klinický obraz (potíže nemocného a objektivní vyšetření lékařem) a výsledky krevních testů na boreliózu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: