Borelióza a mononukleóza

Dobrý den!Asi v 10 letech jsem prodělala zároveň boreliozu a mononukleozu.Z obojího jsem se uzdravila,ale od té doby jsem se nezbavila bolesti krčních uzlin, především na levé straně.Bolest je velice nepříjemná a kdykoliv mám chřipku nebo jen rýmu,tak je přímo nesnesitelná.Říkala jsem o tom své praktické lékařce i gynekologovi,ale oba mi řekli, že s tím nic nenadělají, že je to následek boreliozy a hotovo..Ráda bych znala váš názor, jestli opravdu není nic co by mi od této nepříjemnosti pomohlo?Všimla jsem si inzerátu v časopise lékárna na kapky Lymphomyosot.Myslíte, že by pro mě byli vhodné?Děkuji za odpověď, budu vděčná za jakoukoliv radu.Ještě bych doplnila, že teď je mi 21, s ničím se neléčím a užívám pravidelně pouze HA.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, terezo, doporučila bych Vám vyhledat ORL specialistu a zvážit po konsultaci s ním případnou extrakci mandlí.S Lymphomyosotem si nejsem jista,spíše bych zkusila v době největších obtíží některé z kloktacích lokálních analgetik- např. Tantum verde.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: