Borelióza a neštovice

Dobrý den, dcera má podezření na borelióza. Má třetí den ATB. Asi před 15 dny přišla do kontaktu s nestovicema. Mam strach, že se nám potvrdí borelióza a do toho dostaneme neštovice. Dcera má 4 roky. Byl by to velký problém?

Odpověď odborníka:

Souběžný průběh neštovic a boreliózy při užívání antibiotik nevadí. Naopak, může být i s výhodou, protože antibiotika zabrání vzniku sekundární bakteriální infekce v pupíncích od neštovic.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: