Borelióza a orální sex

Manželka má přeléčenou boreliózu 2.stupně. Rád bych se zeptal, zda-li je riziko provozovat orální sex.(oboustranně) Je možný přenost nemoci? Na tohle konkrétní téma jsem při pročítání dotazů nenarazil. Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Karle, žádné riziko to není. Z člověka na člověka je přenos možný jen z matky na potomky během nitroděložního vývoje. Jinak ne. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: