Borelioza a oslabení organismu

Ráda bych se zeptala, moje dcera ve 21 měsících prodělala boreliózu, přišlo se na to včas a byla řádně přeléčena. Nyní už více jak 3 měsíce bojuje s neustálým kašlem, zahleněním, rýmou a nedaří se ji vyléčit (nyní bere Augmentin), tak mě zajímá, jestli s tím může mít něco společného prodělaná borelióza. Nikdy tak nemocná nebyla. Může mít boreliózou tak oslabený organismus? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nebyla prokázána souvislost infekce dýchacího traktu s boreliózou. Doporučuji navštívit alergologa-imunologa a u dcery provést příslušná vyšetření.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x