Borelióza a otehotnenie

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, či je prenosná borelióza na dieťa, a či nebudem mať problém otehotnieť a dieťa donosiť? Mám starú borelku a bola som viackrát preliečovaná. Príznaky mám menej, ale stále. Testy neg., ale aj tak má občas preliečia. Mám totižto imunodeficit.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přenosu se nebojte, již jste přeléčená a nebylo to v těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: