Borelioza, antibiotika+ další léčba

Dobrý den, mám boreliozu, beru 4. týden antibiotika a chtěla jsem se zeptat, zda je vhodné k nim brát apo-curenzym. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Nechci odmítat otázku,,ale vzhledem k tomu,že jste zjevně v péči nějakého lékaře,je nejmoudřejší veškeré další léčení konsultovat s ním.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: