Borelioza-ockovani proto klistove encefalitde

Dobry den, chtela jsem se zeptat zda je vhodne ockovani proti klistove encefalitide, kdyz mam nekolik let zvysene aktivni protilatky lymeske boreliozy? Nemam zadne obtize jen obcas mne boli kolena. Chtela jsem vyuzit zrychleneho ockovaciho schematu ale muj lekar si neni jist zda je ockovani vhodne. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu bych doporučoval konzultaci na epidemiologické stanici, kde Vám poskytnou vyšetpávající informace přímo s ohledem na Váš zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: