Borelioza+plicní chlamydie následky: škubání svalů

Dobrý den, asi v březnu mi našli po dlouhé době nemocnosti (cca 2 roky) Boreliozu a Pneumoniae chlamydie (plicní). Byl jsem přeléčen ATB (cca 3 týdny). Následné testy byli v pořádku. Ale stále trvají záskuby svalů, zejména na levé ruce (jsem levák) a u lopatky nebo na stehně. Prosím, nějaké rady nebo doporučení? Cca v roce 2010 - Komplexni regionální bolestivý syndrom + Sodeckův syndrom. Levá noha. Děkuji Daniel, 15.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste magnezium, v dostatečné dávce, minimálně 1 gram denně. Pokud to nepomůže, vyhledejte lékaře.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: