Borelioza u 2 letého dítěte

Dobrý den, moje dvouletá dcerka má zřejmě boreliozu, včera jsme byly u dětské lékařky. Ta dle 3 červených ohraničených skvrn usoudila na boreliozu, ani nás neposlala na krevní testy a hned nasadila antibiotika Duomox 250- léčba na 14 dní. Chci si jen ověřit, zda je předepsaná léčba v pořádku, jelikož se mi zdálo, že paní doktorka s léčbou boreliozy moc zkušeností nemá. Děkuji. Pavlína

Odpověď odborníka:

Léčba je rozhodně v pořádku, lepší podezření zaléčit ihned a ne dlouho čekat na výsledky testů. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x