Boule

  • Dotaz od: luciasek155
  • Publikováno: 31.5.2013
  • uLékaře.cz

Odpověď odborníka: Dobrý den - bez vyšetření alespoň pohledem je opravdu nemoudré vyslovovat "nápady". Praktický lékař bude schopen základní tzv. diferenciální diagnostiky. - děkuji za odpověď, na pohled boule vidět nejde, jen když se nahmatá, nahmatá se pouze v leže, žádné příznaky nemám, bojím se však, že se jedná o nádor.

Odpověď odborníka:

Myslím, že se zbytečně trápíte. Základní rozslišení umožní většinou sonografie, což je zcela nezatěžující vyšetřovací metoda.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: