Boule na krku

Před dvěma dny se mi na krku těsně pod čelistí objevila boule, která na dotek boli.Také me už delší dobu bolí zub, řádově několik měsíců. Chtěl bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost například zánětu mízních uzlin, když žádné jiné příznaky zatím nepozoruji. Popřípadě zda může zvětšení uzlin souviset se zubem. K zubaři jsem objednán více než za měsíc a zajímalo by mě, zda do te doby mohu normálně posilovat. Byl jsem u obvodního lékaře, ten mi ovšem žádné vyšetření neprovedl a řekl mi pouze, že mám čekat na to, co řekne zubař a že možná cvičit můžu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano zvětšení uzlin může souviset se zánět zubu.
Navštivte také prosím ORL, provedou tam další odborné vyšetření.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: