Boule na lícní kosti u syna

Dobrý den. Syn 7 let, asi před měsícem zakopl a bouchl se do pravé tváře o kovovou nohu stolu. Udělala se mu velká modřina a otok kolem lícní kosti. Modřina do 2 týdnů zmizela, ale všimla jsem si, že se mu udělala na tváři u lícní kosti malá prohlubeň a při doteku je cítít na lícní kosti jakoby kožní výrůstek, hrbolek, který ho nijak nebolí. Může to souviset s tím bouchnutím? Zmizí sám nebo je potřeba nechat vyšetřit u lékaře. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může to souviset s úrazem, periost kosti je citlivý a na základě mechanického tlaku mohl vzniknout výrůstek. Syn je malý, poraďte se na dětském, kam chodíte, ať to vidí lékař

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: