Boule na penisu

Dobrý den, jsem 6 týdnu po obřízce a všechny otoky už zmizely, ale pořád mám pod žaludem tuto bouli. Je tam už od začátku a nijak se nezmenšuje. Vůbec nebolí ani při stisku a je zhruba 2x2 cm velká. Chci se jen ujistit, jestli se nejedná o něco vážného. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít jen o pomalu se vstřebávající krevní sražěninu nebo o nějakou podvázanou strukturu. Není to neobvyklé a bude potřeba vyčkat, než se vše vstřebá. Více Vám povědí určitě při kontrole.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: