Boule na ušním lalůčku

Asi před čtyřmi měsící se mi na ušním lalůčku objevila malá boulička. Pak začaly přicházet záněty v krku, angíny, cřipky, únava atp. K nim se pak postupně přidaly deprese a občasné bolesti svalů. Bral sem už několikrát antibiotika, orofar, další léky proti zánětu. Načas si ce potíže (vyjma bouličky) ustaly, ale po pár dnech - max. po pár tždnech se zase vrátily. Ani krevní testy nic nezjistily - pouze spodní hraniční hladinu TSH (mám hypofunkci šť. žlázy) a zvýšenou, ale stále limitní hodnotu bílých krvinek. Dutiny jsou čisté. Lékař mi řekl, že to může být pouze z psychického hlediska a že mám navštěvovat psychologa. Opravdu to není nic jiného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, "booulička", kterou popisujete by mohla být způsobena jednak zánětem, nebo například i ucpaným pórem (akné). Doporučoval bych proto návštěvu kožního lékaře, který Vás vyšetří a navrhne další postup. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
** | Od: Patrik | 6.2.2015 17:27
Ted mám úplně to samé Únava bolest svalů
a boule za ušima angína snad ještě ne
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: