Boule pod uchem

Už to bude asi 3 měsíce, co mám zřejmě zvětšenou uzlinu (nebolí, je tvrdá, nebolestivá, nepohyblivá). Byla jsem u svého obvodního lékaře. Vzal mi krev a tu mám v pořádku, tak mi předepsal antibiotika. Uzlinu mám stále zvětšenou (je pravda, že je trochu menší). Měla bych podstoupit ještě nějaká vyšetření? Mockrát děkuji za odpověď a přeji krásný den! Nikola

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Nikolo, nerozumím rozhodnutí Vašeho lékaře zahájit léčbu pomocí antibiotik, pokud výsledky laboratorních vyšetření neprokázaly infekci jako příčinu zvětšení uzliny. Doporučuji Vám domluvit se na vyšetření v ORL ambulanci a podle výsledků zvolit další postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: