Boule před uchem

Dobrý den, Před několika dny jsem si nahmatal Bouly před levým uchem, asi 1cm velká ... Tak se chci zeptat jestli jsi s tím mám dojít k praktickému lékaři.. A co by to mohlo asi být...? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano určitě zajděte. Může se jednat o uzlinu,nějaký podkožní ůtvar, ale i tkzv. pleiomorfní sialoadenom,což je nádorek, který vychází z příušní žlázy a tento by vyžadoval chirurgické řešení!!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: