Boule u pupiku po operaci zlucniku

Dobry den pane doktore dnes jste mi uz jednou poradil a proto jdu na radu opet kvam jednalo se o bouly u pupiku po laparoskopi žlucniku okamzite jak jsem si precetla vase doporuceni tak jsem sedla do auta a jela na chirulgi ale tam mi bylo receno ze to je asi kyla ale vysetreni probehlo ve stoje doktor my vypsal zadanku na ultrazvuk ale jsem obednama az na 22 .6 tak vas zadam o radu jestli jsi nemam pozadat sveho lekare obvodniho o siroko spektralni antibiotika abych predesla komplikacim a jestli muzete poradit jaka by byla nejlepsi jsem alergicka na penicilin kdyby jen to byl ten zanet to misto kde ta boule je tak je jako chrome vubec se mi to neliby kdyz to mam stazene tak to tak neboli ale nesmim to povolit prosim poradte dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste byla vyšetřena a lékař stanovil diagnozu kýly tak antibiotika nejsou na místě. Je třeba břicho pozorovat, pozorovat i váš útvar a antibiotika by mohla zakrýt děje, které se kolem kýly dějí. Co je třeba je sledovat stav oné "boule" funkci střevní, plyny a stolici a při potížích ihned lékařská kontrola

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: