Boule v pravém podbřišku

Dobrý večer, prodělala jsem zánět střev a už při tom zánětu jsem měla v pravém podbřišku takovou oválnou bouli. Už jsem vyléčená, ale boule mi pořád zůstala. Většinou vystoupne když cítím plynatost, Na dotek nějak nebolí jen je nepříjemná. Je tahle boule nějak nebezpečná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Simono. Pokud jste prodělala zánětlivé onemocnění střev, předpokládám, že jste byla také náležitě vyšetřena a min. na jedné ze zobrazovacích metod byl zachycen útvar, který popisujete. Tedy budete mít nějaké jeho vysvětlení od Vašeho ošetřujícího lékaře a tím pádem i zhodnocení, oč se jedná a jaký to bude mít vývoj. Pokud se mýlím a toto vysvětlení postrádáte, je vhodné Vašeho ošetřujícího lékaře znovu kontaktovat, informovat jej o Vašich potížích a tyto dovyšetřit. Nedovedu se k tomu jinak vyjádřit, protože jsem neviděl žádné výsledky, obrázky a z pouhého popisu nemohu říci, zda je tato "boule" nebezpečná. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x