Boule za usima

Dobry den,mam za pravym uchem 2boule a za levym 1.na krku mamhmatme uzliny,byla mi diagnostikovana lymfadenopathie.ted mam nalez drobne cysticky na pravem laloku st.zlazy.je to nebezpecne?doktor me rekl ze se nemam bat.prf par mesici mi zemrel otec a boulemi na krku to zacalo.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Báro! Nejsem si jist, co po mně chcete, Váš dotaz obsahuje pouze jeden otazník : je to nebezpečné? Bez podrobnějšího rozhovoru a vyšetření se neodvažuji soudit, ale držel bych se doporučení Vašeho lékaře. Pokud nejste s jeho péčí spokojena, konsultujte konkurenci, můžete případně i na vyšším pracovišti (krajská nemocnice).

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: