Boulička v podpaží

Mam dotaz...muze se kyla udelat v podpazi? vcera jsem po dlouhe dobe (rok) cvicil doma kliky...po cviceni jsem ucitil bolest v pravem podpazi a nyni tam nahmatam bolestivou bulku - cca 0,5-1 cm...v klidu neboli..ale jakmile chci zapojit ruku k nejake cinnosti tak boli....muze to byt kyla? Dekuji

Odpověď odborníka:

Hezký den Zdenku, spíše než na kýlu bych tuto bouličku tipla na zvětšenou mízní uzlinku, z důvodu nějakého zánětu v okolí. Kýla jako taková by se Vám v této lokalitě udělat neměla, resp. o kýlu se určitě v žádném případě nejedná. Zkuste nález sledovat, nezlepší-li - nezmizí-li boulička do týdne, navštivte Vašeho praktického lékaře. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: