Boulička v podpaží

Dobrý den, je mi 17 let a nahmatal jsem si bulku fazolovitého tvaru, jsem nemocný mám chřipku a rýmu není to třeba z toho? na prohmat je to mírně bolestivé, bulku jsem si našel před dvěma dny a četl jsem na internetu že by to mohlo být i z nachlazení. Na povrchu kůže je to takový (červeno-oteklý) Nevím jestli píšu správně k vám do vašeho oboru popřípadně jakej obor s kým bych to mohl konzultovat? děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být reakce uzliny na zánět, zvlášť jestli je citlivá na pohmat. Vyčkejte cca 14 dní nebo tak týden po odeznění chřipky a pokud se "boulička nezmenší, nezmizí nebo bude naopak víc citlivá, či se zvětšovat, navštivte svého praktického lékaře, který Vás důkladně vyšetří.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x