Boulička v ústech

Dobrý den. Už necelý měsíc mě trápí v ústech takový býlý vřídek umístěn pod dásní u zadních stoliček skoro pod jazykem, vypouklý směrem do úst.3 roky kouřím a mám obavy, jestli to nemůže být začátek rakoviny. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nádor by to samozřejmě být mohl, ovšem po třech letech kouření je to poměrně málo pravděpodobné. Spíše se může jednat o aft nebo projev nějaké infekční nemoci. Rozhodně bych doporučoval neotálet s návštěvou lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: