Boulička za uchem

Dobrý den už asi měsíc mam za uchem na kosti boulicku ve tvaru hrasku neboli nejak ji necitim, nemůže se jednat o nádorek nebo je to jen nějaká uzlina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysoce pravděpodobně se jedná o zvětšenou lymfatickou uzlinu, co je nezávažný stav. Zvlášť, pokud jste překonal v předchozím období nějaký infekt horních cest dýchacích.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: