Bouličky na šourku

Dorbý den, chtěl jsem se zeptat na dotaz který už tady byl řečen,bouličky na šourku.Chtěl jsem se zeptat tam říkate že se to dá ostranit pouze chirurgicky.Já jsem se chtěl zeptat co když na ten zákrok nepujdu nebudu mít do budoucna problémy s tím abych mohl mít děti?nebo nemůžu tím přítelkyni způsobit nějaké problémy,při sexu a potom? Děkuji za odpověd Frydrych

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Tento zákrok neovlivní ani Vaši schopnost mít děti ani nijak neohrozí Váš sexuální život. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: