Bradavice

Dobrý den, mám na palci u nohy bradavici, kterou léčím přípravkem kolodium, když jsem jí chtěla seškrábnout tak jsem omylem více zatlačila a tekla mi krev. Chtěla jsme se zeptat zda je možnost přenosu na jiná místa? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Přenos infekce je možný i bez předchozího poranění - jde o virovou záležitost, takže při ošetřování bradavice je třeba vždy postupovat opatrně.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: