Bradavice

Už asi 2 měsíce si léčím bradavici na plosce nohy. Na noc mažu mast (dostala jsem na předpis od dermatoložky), která bradavici rozleptává. Dnes mi jí už podruhé vypálili dusíkem.. Za 2 týdny jedu na dovolenou k moři, chci se zeptat, zda můžu bradavici pořád mazat a nechat rozleptávat i tam? Jaký účinek může mít slaná voda? Děkuji

Odpověď odborníka:

Anno
Mazat můžete určitě i u moře, s tím problém nebude a slaná voda mívá velmi dobrý efekt právě na tyto obtíže.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Články: Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Štíhlí lidé mají většinou...
Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Štěnice jsou ploché...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: