Bradavice

Měl bych dotaz ohledně bradaviček na kolem přirození, který jsem nedávno začal řešit a skončil jsem na kožní ambulanci. Hrozně mě tam vyděsili, že spolu s tímto můžu mít HIV, kapavku atd. Udělali mi stěry z močové trubice a odebrali krev. Bradavičky jsou malé růžové bez jakéhokoli svědění bolení atd. dostal jsem na ně přípravek, který připravovali v lékárně a je na něm napsáno zinci sul. + aqua destil. Vlastně mi zatím ani pan doktor neřekl o co se jedná co jsou bradavičky zač jen řekl že to potrvá skoro rok se toho zbavit. Můj dotaz je jak pravděpodobné je že bych mohl mít HIV?! Protože čekám na výsledky (do 7.9.2016) a od chvíle co jsem tam byl nemohu ani pořádně usnout a i přítelkyně kterou jsem o všem informoval je velmi vyděšená Další věc ty bradavičky mi vznikli cca před rokem a začalo to jednou malou kterou jsem si nejspíše roznesl holením - což je zase informace na kterou se mě doktor nezeptal. Neměl bych tedy už nějaké příznaky HIV nebo jiné nemoci pokud bych ji měl? (věk 23let) Velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se,že můžete být klidný co se týká diagnozy HIV.S velkou pravděpodobností se jedná o virový původ bradavic,ovšem s léčbou musíte počítat opravdu na delší dobu- týdny-měsíce.Předpokládám,že Vaše partnerka byla na vyšetření také.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: